Træningscenteret

 

Et center for alle!

Hos Hinnerup fysioterapi og træning, har vi stor fokus på at bruge træning i vores behandlinger og på at give alle personer de bedste muligheder for at gå stærkere herfra. I vores træningscenter har vi maskiner og udstyr til al slags træning, om du er nybegynder eller elitesportsudøver. Vi har både konditionsmaskiner, såsom løbebånd, cykler, crosstrainere og ro-maskine, samt styrketræningsmaskiner og frie vægte. Derudover har vi diverse redskaber, som elastikker, kettlebells, fitness bolde, balancebræt og meget andet, så der er lige hvad hjertet begærer.

Centeret er for alle, så du behøver med andre ord ikke at være i et behandlingsforløb, for at kunne nyde godt af vores faciliteter. Bliv medlem af træninscenteret og få adgang til det hele, når det passer dig.

Få professionel vejledning!

Som medlem i træningscenteret kan du få vejledning fra en fysioterapeut og personlig træner. Har du brug for råd vedrørende skader, udførelse, vægttab eller noget helt andet, så spørg endelig løs. Du kan også booke en tid til programlægning og instruktion, ved at ringe herind eller spørge i receptionen.Åbningstider
Fysioterapien
Mandag - torsdag7.15-18.00
Fredag7.15 -15.00

Træningscentret
Mandag til torsdag7.15-21.00
Fredag7.15-18.00
Lør, søn, helligdage8.00-13.00
Lørdage i Juli månedLUKKET

Tlf. 86 98 54 35
[ Udviklet af More in Mind ]